در این زمین‌ها دانه‌های طلایی کنجد برداشت می‌کنند

 مریم جوادی بایگی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: کنجد گیاهی روغنی است و دانه‌های آن 55 تا 60 درصد روغن و 24 درصد پروتئین دارند.

مدیر جهاد کشاورزی سربیشه بیان کرد: این گیاه بهترین رشد را در اقلیم‌های گرم و خشک داشته و در دمای زیر 15 درجه سانتی‌گراد جوانه نزده و رشد نمی‌کند.

جوادی بایگی ادامه داد: کنجد، مقاوم به خشکی نیز بوده؛ بنابراین مناسب کشت بهاره در این شهرستان است.

وی یادآور شد: کشت رقم اصلاح شده ناشکوفای این گیاه با کمترین میزان ریزش بذر، به صورت مکانیزه در اراضی این شهرستان از اواخر اردیبهشت‌ماه تا اواسط خردادماه ادامه دارد.

انتهای پیام

نظر دهید